Μετανάστευση στην Αυστραλία

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ψάχνουν για εργασία στο εξωτερικό. Μία από τις πολλές χώρες προορισμού είναι και η Αυστραλία.Είναι από τις λίγες χώρες, αν και μακριά, που όντως κάποιος μπορεί εύκολα να βρει δουλειά και έτσι είναι αυτόματα υποψήφια για μετανάστευση.

Όσοι ψάχνουν για δουλειά στην Αυστραλία παρακάτω είναι δύο από τα μεγαλύτερα site για αγγελίες εργασίας στην Αυστραλία. Θα σας δώσουνε μία εικόνα για το τι ζητάνε και βέβαια το τι πληρώνουν.

www.seek.com.au

www.mycareer.com.au

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει πολύ οργανωμένη ιστοσελίδα ώστε να βοηθήσουν τους μελλοντικούς τους κάτοικους.Παρέχουν ακόμη και λίστες με ειδικότητες που ζητάνε για εργασία.

Στην παρακάτω σελίδα θα βρείτε πληροφορίες εγκατάστασης για μετανάστες στην Αυστραλία στα Ελληνικά (ανοίγοντας την σελίδα πάνω γράφει τίτλο Greek και ακριβώς από κάτω έχει 3 αρχεία pdf. Πατήστε το δεύτερο “994igre”

www.immi.gov.au/allforms/application-forms/languages/languages_alpha.htm#greek

Τα βιβλιάρια Beginning a Life in Australia (Ξεκινώντας μια Ζωή στην Αυστραλία) διατίθενται στα Ελληνικά και σε 37 κοινοτικές γλώσσες. Περιέχουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες για υποψήφιους και νεοαφιχθέντες μετανάστες, και διατίθενται από το

www.immi.gov.au/living-in-australia/settle-in-australia/beginning-life/

Αίτηση βίζα online

www.immi.gov.au/e_visa

Τμήμα Μετανάστευσης και Υπηκοότητας

www.immi.gov.au

Μετανάστευση και βίζα
www.australia.gov.au/faqs/government-services-faqs/immigration-and-visas

Λίστες με Επαγγέλματα και ειδικότητες που υπάρχει ζήτηση για γενική μετανάστευση
www.immi.gov.au/skilled/sol

Πρεσβεία της Αυστραλίας
Τσόχα 24 & Σούτσου 37, 15121 Αθήνα
Τηλ.: 2108704000, 2108704000
Φαξ: 2108704125
E-mail: ae.athens@dfat.gov.au
Ιστοσελίδα: Glossary Link http://www.ausemb.gr